Zajc Transport
  •   
  •   
  •   

Kontakt

ZAJC Transport d.o.o.
Valburga 15, 1216 Smlednik, Slovenija

Tel.: +386 (0)1 362 53 50
Fax: +386 (0)1 362 53 55
E-pošta: info@zajc-transport.si

Storitve

Področje našega delovanja je cestni transport in to tako domači transport kot tudi mednarodni transport. Naša ponudba obsega prevoze komercialnega blaga:

  • prevoze paletnega in kosovnega tovora s prikoličarji in vlačilci,
  • prevoze volumenskega tovora z jumbo prikoličarji.

Poleg tega ponujamo tudi možnost prevoza delnih tovorov, prekladov tovora in začasno skladiščenje. Blago lahko preložimo v lastnem skladišču. Tovor nenehno sledimo z GPS nadzornim sistemom.

RELACIJE

Opravljamo prevoze tovora po Sloveniji in Evropski uniji. S CEMT dovolilnicami lahko opravljamo tudi prevoze med Evropsko unijo in tretjimi državami, predvsem s Hrvaško. Države Evropske unije, na katere se večinoma usmerjamo, so: Avstrija, Italija, Francija, Nemčija, Velika Britanija in Benelux.

PALETNI in KOSOVNI TOVOR

S sodobnimi prikoličarji in vlačilci opravljamo predvsem mednarodni transport paletnega in kosovnega tovora ter volumenskega tovora po državah Evropske unije – Italija, Avstrija, Francija, Nemčija, Benelux, Velika Britanija – in na Hrvaškem.

PREKLADI in SKLADIŠČE

Za paletni in kosovni tovor vam nudimo tudi preklad tovora in začasno skladiščenje. Tako lahko prevzamemo tudi delne pošiljke in pošiljke, ki so namenjene v oddaljene države. Blago razložimo, skladiščimo in naložimo v lastnem skladišču.

GPS NADZORNI SISTEM

Vsa naša vozila so opremljena z GPS nadzornim sistemom. GPS je satelitski navigacijski sistem, ki se uporablja za določanje natančnega položaja vozila. Uporabljamo ga za sledenje pošiljk. Vozila in tovor nenehno spremljamo. Naročniku lahko vsak trenutek posredujemo pozicijo njegovega tovora ter ga obveščamo o prihodu, odhodu in celotnem poteku transporta.

TEŽKA GRADBENA MEHANIZACIJA

Nudimo vam različne vrste storitev s težko gradbeno mehanizacijo, kot so izkipi, odvoz izkopanega materiala itd.
Storitve